maandag 14 februari 2011

Schoorl Run 2011

In een dolle bui aan een prijsvraag meegedaan, met als resultaat, een startnummer gewonnen voor de Groet uit Schoorl Run 2011. De temperatuur leek nog wat aan de lage kant, onderweg werd max 5,5 graden aangegeven, ajajajaj, in mijn rokje, leek dat best koud. Met de afspraak er een pr van te maken, voor het eerst een halve marathon onder de twee uur, verwachtte ik, het wel warm te krijgen :) En het is gelukt! Zie bijgaand de finish foto 1:57:51. Ik blijf hier de komende weken over opscheppen op alle mogelijke manieren en tegen iedereen die maar vergeet op tijd weg te duiken!  

3 opmerkingen:

  1. Hahahahahahaha! Dit noemen ze 'finish line bragging rights'! Opscheppen dus! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je meer dan geslaagde PR poging. Leuk even snel kennisgemaakt te maken te hebben, nadat je in Apeldoorn met een noodgang voorbij gekomen was ;-)
    Wanneer en waar is de aanval op 1:55?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. If you immediately require a new pair of shoes, it is possible to readily buy one at physical stores. Before you commence working out, ensure you've got a great pair of running shoes. If you are more curious about About Running Addicted then you can learn more about it on www.runningaddicted.com.

    BeantwoordenVerwijderen